Vi har et godt utvalg i folier og print materialer for de fleste formål. Fra ensfargede folier, frostede folier, print folier, PVC bannere, og lerret. Vi kan printe opp til 135cm bredde og ubegrenst lengde.

Ensfargede folier

Det finnes ett utal farger og velge mellom, vi har ikke alle, men skaffer alt. Disse foliene brukes til bl.a. helfoliering av biler, skilt og lysbokser, merking av biler, vindusdekor og en rekke andre ting. Vi bruker støpte folier av beste kvalitet og holdbarheten er fra 7 år og opp.

Effektfolier

Her finnes frostet folie, tranclucent folie, chromfolie, refleksfolie og en rekke imiterte overflater som tre og carbonfiber. Bruksområdet er som for ensfargede folier og kvaliteten er i de fleste tilfellene like god.

Printfolier

Vi bruker kun støpte printfolier, dette gir den beste kvaliteten og holdbarheten. Ved produksjon av folie til bruk ute vil vi i de fleste tilfeller laminere arbeidet og kvaliteten og holdbarheten blir da like god som ensfarget folie. Om arbeidet skal lamineres vurderer vi fra jobb til jobb. Vi har både blank og matt laminat. Foliene kan også konturskjæres.

PVC

PVC bruker vi stort sett til bannere. Bannere er et rimelig alternativ hvis du ønsker oppmerksomhet om f.eks. et arangement. PVC folier er sårbar for vind og vær og vi vil ikke anbefale det som permanent skilting. Vi fører også mesh som slipper gjennom en viss prosent av vinden

Roll-Up

Vi har flere printmedier som passer til roll-up. Det er viktig at disse mediene holder formen og ikke buer inn i kantene og selvfølgelig at de har en overflate som er god og fin å se på.

Lerret

Vi har lerret for utskrift opp til 120cm

Fototapet

Der finnes en rekke fototapet materialer. Vi kan selvfølgelig printe fototapet hvis vi får spørsmål om det